Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai éttermek vidéken képes leírás - Kínai éttermek.tlap.hu
részletek »

Kínai éttermek vidéken - Kínai éttermek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaiettermek.tlap.hu » Kínai éttermek vidéken
Keresés
Találatok száma - 9 db
Aranyfolyó Étterem, Kiskunlacháza

Aranyfolyó Étterem, Kiskunlacháza

Kiskunlacháza 15-20km-es körzetében az egyetlen kínai étterem. Finom ételeket szolgálnak fel, nagy adagokban, barátságok, kultórált környezetben. Az ételeket mindig frissen készítik el, hogy megmaradjon az eredeti ízvilág.

Aranyfolyó Kínai étterem, Érd

Aranyfolyó Kínai étterem, Érd

Az Aranyfolyó Kínai étterem Érd községben található. Vendégeiket többféle menüvel is várják, kiemelve például az Ebéd Menü-t. Vállalnak házhozszállítást is. Ingyenes internetlehetőséget biztosítanak az étteremben.

Bamboo kínai étterem - Pécs

Bamboo kínai étterem - Pécs

A legváltozatosabb frissen készített kínai finomságok! Rendeljen weboldalukról frissen készített kínai finomságokat! Válogasson különleges italaik közül és mi azt is elviszik önhöz! Kiszállítási dij az étterem 5km-es körzetében ingyenes.

Chen's Cooking Étterem - Sopron

Chen's Cooking Étterem - Sopron

Éttermünkben olyan kulináris élményeket szeretnénk Önökkel megosztani, melyek Sopronban egyedülállóak. Ételválasztékunk magában hordozza a távol-keleti konyha, kultúra és életfelfogás elemeit. Az európai ember számára különleges, egészséges, látványos fogásokat kínálunk vendégeinknek. Az önkiszolgáló büfé megfelel az új európai trendnek, melyből bárki a saját elképzelése szerint állíthatja össze a fogásokat akár büféebédhez, akár büfévacsorához. A hús- és halételek egy része nyersen fogyasztandó - mint pl. a sushi, a maki-, mivel a keleti konyha alapelve az, hogy az ételek megőrizzék az egészséges tápanyagokat, ásványi anyagokat. Ezekhez többféle szószt, illetve köretet lehet választani. Étlapunkat, melyet honlapunkról is letölthetnek, ennek szellemében állítottuk össze. Szívesen látunk csoportokat is éttermünkben, ahol akár 250 főt tudunk egyidejűleg kiszolgálni. Az ázsiai atmoszférát sugárzó étterem kialakításánál arra törekedtünk, hogy a különlegesség élményébe belekóstolva jó hangulatban, kényelmesen és kellemesen érezhessék magukat vendégeink.

Chen's Cooking Wok&Grill Étterem, Sopron

Chen's Cooking Wok&Grill Étterem, Sopron

Éttermünkben olyan kulináris élményeket szeretnénk Önökkel megosztani, melyek Sopronban egyedülállóak. Ételválasztékunk magában hordozza a távol-keleti konyha, kultúra és életfelfogás elemeit. Az európai ember számára különleges, egészséges, látványos fogásokat kínálunk vendégeinknek. Az önkiszolgáló büfé megfelel az új európai trendnek, melyből bárki a saját elképzelése szerint állíthatja össze a fogásokat akár büféebédhez, akár büfévacsorához. Specialitások: WOK- és grillételek, Sushi, Maki, Teppanyaki

Éhes Panda Kínai Étterem, Pécs

Éhes Panda Kínai Étterem, Pécs

Az Éhes Panda Kínai étterem étlapja folyamatosan megújul, hogy kielégítse a változó igényeket, a vásárlóik, vendégeik igényeit. Az oldalon megtekinthetik az aktuális felhozatalt külön alapanyag szerinti kategóriákra bontva.

Kínai Laci konyha, Debrecen

Kínai Laci konyha, Debrecen

Kifőzdénk Debrecen szívében az Arany János utcán található. A központból könnyen megközelíthető helyen, barátságos környezetben és kiszolgálás mellett várjuk Kedves Vendégeinket! Vendégeinknek frissen készült ételeink mellett kínálunk napi menüt ami többféle húsból és köretből áll!

Pagoda Kínai Étterem, Szeged

Pagoda Kínai Étterem, Szeged

A Pagoda Kínai Étteremben vonzó, egzotikus hangulattal, és a balinéz, thai, kínai konyha legjobb fogásait felvonultató bőséges étlappal várjuk Önöket, klimatizált környezetben minden nap 11:30-23:00 óráig! A kezdetben elssorban kínai jellegű Pagoda Étterem 1986. június 27-én nyílt meg, majd kisebb átalakítás és stílusváltás után, a varázslatos ázsiai hangulatot megőrizve, de most már több nemzet konyhájának remekeit kínálva 15 évvel később, 2001. június 27-én nyitott ki újra.A másfél évtized alatt a szegediek közül sokan törzsvendéggé váltak, és számos ismert név is megfordult már itt. ételek 100 százalékig eredeti kínai receptek alapján készülnek, amit az étterem 'konyhaművészei' kínai szakácsoktól sajátítottak el. A vendég a keleti konyha több ezer finomsága közül a magyar ízlésvilághoz legközelebb állókat felvonultató étlapról választhat kedvére valót. Az étterem dísztárgyainak 80%-a Jáva szigetéről, a többi Baliról származik, a bútorok viszont egy itthoni bútorkészítő cég jóvoltából láttak napvilágot.

WOK n' GO, Szeged, Budapest, Budaörs

WOK n' GO, Szeged, Budapest, Budaörs

A Wok n' Go friss, tápláló és ízletes ételeket kínál, melyeket frissen készítünk pár perc alatt, akár az ön szeme előtt is! Egyszerűen hangzik, igaz? Mert az is! Egyszerű, megfizethető, ellenállhatatlan ételek elvitelre, vagy helyben fogyasztásra.

Tuti menü