Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai étel képek képes leírás - Kínai éttermek.tlap.hu
részletek »

Kínai étel képek - Kínai éttermek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaiettermek.tlap.hu » Kínai étel képek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Az igazi Kínai gyorsétterem

Az igazi Kínai gyorsétterem

Képekben mutatja be a valódi kínai gyorséttermek étlappalettáját. A sült különlegességektől a desszertekig megtalálható minden a fotókon. Más kultúra, más ételek. Sült skorpió, halak, herkentyűk, bogarak mellett a friss gyümölcsöket is megtalálhatjuk.

Kínai étel fotók

Kínai étel fotók

Itt láthatjuk meg a kínai ételek sokszínűségét, bekukkanthatunk az emberek életébe. Életképek, ételképek, italképek egyaránt megtalálhatóak az oldalon. Ezen felül további témákban is bőséges képpel rendelkezik.

Kínai étel képek

Kínai étel képek

Ez egy kínai házhozszállító kisétterem oldala. Itt találhatóak azok az ételek amelyekből rendeléskor elkészítik a kiválasztottat. Láthatjuk itt jellegzetes kínai előételek, levesek, egytál ételek fotóit.

Kínai ételek képgalériája

Kínai ételek képgalériája

Kínai ételeket sorakoztat fel ABC sorrendben, melyek közül választva az adott ételről találhatunk az oldalon fényképeket. Főételtől édességig minden megtalálható itt.

Sinci kínai konyhájának fotóalbuma

Sinci kínai konyhájának fotóalbuma

Ez a fotóalbum tartalmazza azt a sok kínai különleges ételt, amelyet konyhánk főszakácsa elhívatottam odafigyelve egyenként készít. Minden egyes étele egy mestermű, s még oly tőkéletes ízhatású remekmű.

Taoista sexuális kínai ételei

Taoista sexuális kínai ételei

A magyar ember titokzatos, különleges és számára ehetetlen készítményeket tulajdonít a több mint 3000 éves, világhírű keleti konyhának, hiszen Jelky András és Marco Polo kalandjai jutnak az eszébe. A gasztronómiai élvezetek minél tökéletesebbre tételekor a kínai konyha nem riadt vissza a különös kegyetlenséggel megölt állatok felhasználásától sem. Ilyen a kolduscsirke és a majomvelőleves is. Az előbbi készítésekor a szárnyast nyakig agyagba burkolva beteszik a meleg kemencébe. Mikor az állat szomjas lesz, elé teszik az erősen fűszerezett italt, ami ugyan nem oltja szomját, és nem enyhíti kínlódását, de az élő állatban a fűszerek jobban átjárják a húst. A majomvelőleveshez a szükséges velőt egy él&ilde; majom bezúzott koponyájából kanalazzák ki. Vajon e sok kegyetlenség mögött mi van a háttérben? A kínaiak nem 'Isten'-fél&ilde; emberek? Dehogynem, de a kínai konyha egyben az élet filozófiájának a konyhája is, amely megfelel az ősi taoista yin és yang harmóniájának.

Tuti menü