Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai étel házhozszállítás Budapesten képes leírás - Kínai éttermek.tlap.hu
részletek »

Kínai étel házhozszállítás Budapesten - Kínai éttermek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kinaiettermek.tlap.hu » Kínai étel házhozszállítás Budapesten
Keresés
Találatok száma - 8 db
Kínai Jóízű Étterem

Kínai Jóízű Étterem

A Kínai Jóizű az ételeket mindig frissen, kizárólag rendelésre készíti el. Rendelkeznek étteremmel és vállalnak kiszállítást egyaránt. Meleg-étel utalványt elfogadnak. Széles kínálattal rendelkeznek.

Kínai Jóízű étterem

Kínai Jóízű étterem

A foodbook.hu házhozszállító cégek szolgáltatásait, kinálatát gyűjti össze - budapesti és vidéki éttermek étlapja, pizzériák választéka, napi ebéd szállító konyhák menüje. A foodbook.hu segítségével egyszerűen kiválasztható és megrendelhető minden, legyen akár egy gyors pizza, vagy hamburger, különleges sushi, vagy tenger gyümölcsei, több fogásos hétvégi vacsora, vagy napi menü a munkahelyre. A megrendelés egyenesen a kiválasztott étteremhez / pizzériához fut be, akik azonnal* nekilátnak az ételek elkészítésének és a lehető leghamarabb házhoz szállítják azokat a megadott címre. *Lehetőség van előrendelésre is, így könnyen kihasználhatók a rendszeres akciók, amik általában csak rövid ideig tartanak.

Kínai kaja Budapesten és vidéken

Kínai kaja Budapesten és vidéken

Az Ételházhozszállítás oldal sok kínai házhozszállítót foglal össze, mind Budapest, mind pedig vidék tekintetében. A kínai ételek mellett Thai, Koreai, Mexikói és számos nemzetiségi ételkülönlegességet kínáló szolgáltatót sorakoztat fel.

Napsugár Kínai Étterem

Napsugár Kínai Étterem

A Napsugár Kínai Étterem Budapest több kerületében is házhoz szállítja ételeit. Rendeljen most kínai ételt! Különböző kategóriák szerint csoportosították a rendelhető ételeket. Rendszeresen kiemelt ajánlattal várják megrendelőiket.

Netpincér

Netpincér

NetPincér oldal egy olyan portál, amely házhoz szállító cégek szolgáltatásait gyűjti össze. A szolgáltatás segítségével megrendelheted ebédedet, vagy vacsorádat valamelyik éttermi partnerünktől, aki elektronikusan értesítést kap a rendelésedről. Ezt követően házhoz szállítják a kívánt ételt. Hasonlóan 'karosszékből' intézhető a nagybevásárlás, vagy a szendvicsrendelés, esetleg a party megszervezése is. A NetPincér.hu egyik esetben sem találkozik veled személyesen, mivel az árut valamelyik partnerünk készíti össze és szállítja ki. A partner elérhetőségéről a rendelés során tájékoztatunk. Kínai ételek rendelése is leadható.

Sinci kínai konyhája

Sinci kínai konyhája

Kínai étterem - ételrendelés és kínai kaja házhoz-szállítás Budapest, hétköznap és hétvégén is! Folyamatos akciók, ételkülönlegességek, családi menük várják a megrendelőket. Szószos ételeiket kukorica illetve burgonya keményítővel sűrítik, így a glutén érzékenyek is fogyaszthatják. Ételeiket friss alapanyagból, rendelésüket követően készítik el.

Sinci kínai konyhája

Sinci kínai konyhája

Ha éhes, Ha nem éhes (csak egy kis finomságra vágyna), Ha különlegeset enne, Ha siet, Ha ráér, Ha ünnepelne (csak nem ért rá főzni), Rendeljen tőlünk Sinci konyhájának csapata várja! Ebédjegyet is elfogad!

Sushi házhozszállítás

Sushi házhozszállítás

A weboldal igen nagy választékban mutatja be a Sushi-t. Mi több! Nem csak bemutatja, hogy meg is tudjuk rendelni a 100% frissen készült sushi-kat, természetesen környezetbarát csomagolásban, hiszen 100% természetes (mondhatni Bio) sushi-hoz ez illik.

Tuti menü