Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai éttermek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kínai éttermek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kinaiettermek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
A kínai konyha fűszerei

A kínai konyha fűszerei

A kínai konyha jellegzetessége, hogy rendkívűl változatos fűszerezéssel készítik az ételeket. Az emberek többsége, csak találgat, hogy a kínai éttermek színes pultjaiban található finomságok milyen fűszrektől kapják különleges ízvilágukat. Cikkünkben elkezdünk ismerkedni a kínai konyha jellegzetes fűszereivel.

Arany Folyó Kínai Étterem

Arany Folyó Kínai Étterem

Arany Folyó kínai étterem. Családias környezetben várja kedves vendégeit az Arany Folyó étterem a 16.kerület Rákosi út 48 szám alatt. Tágas parkoló, baráti árak, nagyszerű ízek, kiváló szakácsok...! Hagyományos kínai ételek mellett egyéb ínyencségek+magyaros jellegű ételek is kaphatók! Házhozszállítás a XVI. kerület egész részére ingyenes! Szállítunk továbbá a X. XIV. XV. kerületbe is, közelebb eső részekre ingyen, távolabbi részekre felárral.

Aranyfolyó Étterem, Kiskunlacháza

Aranyfolyó Étterem, Kiskunlacháza

Kiskunlacháza 15-20km-es körzetében az egyetlen kínai étterem. Finom ételeket szolgálnak fel, nagy adagokban, barátságok, kultórált környezetben. Az ételeket mindig frissen készítik el, hogy megmaradjon az eredeti ízvilág.

Aranyfolyó Kínai étterem, Érd

Aranyfolyó Kínai étterem, Érd

Az Aranyfolyó Kínai étterem Érd községben található. Vendégeiket többféle menüvel is várják, kiemelve például az Ebéd Menü-t. Vállalnak házhozszállítást is. Ingyenes internetlehetőséget biztosítanak az étteremben.

Az igazi Kínai gyorsétterem

Az igazi Kínai gyorsétterem

Képekben mutatja be a valódi kínai gyorséttermek étlappalettáját. A sült különlegességektől a desszertekig megtalálható minden a fotókon. Más kultúra, más ételek. Sült skorpió, halak, herkentyűk, bogarak mellett a friss gyümölcsöket is megtalálhatjuk.

Az ötödik alapíz

Az ötödik alapíz

Az élelmiszerekben fellelhető E-számokra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint az emberiség elsőszámú ellenségeire, és különösen így van ez, ha a nátrium-glutamátról van szó. Az E621 néven is futó ízfokozót látásromlásért, idegrendszeri károsodásért és a kínai étterem szindróma néven ismertté vált allergiás rohamért is felelőssé teszik, ugyanakkor külön receptorunk van az ízlelésére, megtalálható az anyatejben, az ázsiai konyhában emberemlékezet óta használják, sőt az ötödik alapízt tisztelik benne. Vajon miért van mégis ilyen rossz híre?

Ázsiai Ízek

Ázsiai Ízek

Az új ázsiai éléskamra, ízesítők és alapanyagok szójegyzéke. Van szó itt zöldségeről és zöldfűszerekről, szószokrók, ízesítőkről és tovább egyéb fűszerekről is egyaránt. Emellett a tésztafélék és azok csomagolóanyagaik közötti kapcsolatot is feltári számunkra többek között.

Bamboo kínai étterem - Pécs

Bamboo kínai étterem - Pécs

A legváltozatosabb frissen készített kínai finomságok! Rendeljen weboldalukról frissen készített kínai finomságokat! Válogasson különleges italaik közül és mi azt is elviszik önhöz! Kiszállítási dij az étterem 5km-es körzetében ingyenes.

Chen's Cooking Étterem - Sopron

Chen's Cooking Étterem - Sopron

Éttermünkben olyan kulináris élményeket szeretnénk Önökkel megosztani, melyek Sopronban egyedülállóak. Ételválasztékunk magában hordozza a távol-keleti konyha, kultúra és életfelfogás elemeit. Az európai ember számára különleges, egészséges, látványos fogásokat kínálunk vendégeinknek. Az önkiszolgáló büfé megfelel az új európai trendnek, melyből bárki a saját elképzelése szerint állíthatja össze a fogásokat akár büféebédhez, akár büfévacsorához. A hús- és halételek egy része nyersen fogyasztandó - mint pl. a sushi, a maki-, mivel a keleti konyha alapelve az, hogy az ételek megőrizzék az egészséges tápanyagokat, ásványi anyagokat. Ezekhez többféle szószt, illetve köretet lehet választani. Étlapunkat, melyet honlapunkról is letölthetnek, ennek szellemében állítottuk össze. Szívesen látunk csoportokat is éttermünkben, ahol akár 250 főt tudunk egyidejűleg kiszolgálni. Az ázsiai atmoszférát sugárzó étterem kialakításánál arra törekedtünk, hogy a különlegesség élményébe belekóstolva jó hangulatban, kényelmesen és kellemesen érezhessék magukat vendégeink.

Hirdetés
Chen's Cooking Wok&Grill Étterem, Sopron

Chen's Cooking Wok&Grill Étterem, Sopron

Éttermünkben olyan kulináris élményeket szeretnénk Önökkel megosztani, melyek Sopronban egyedülállóak. Ételválasztékunk magában hordozza a távol-keleti konyha, kultúra és életfelfogás elemeit. Az európai ember számára különleges, egészséges, látványos fogásokat kínálunk vendégeinknek. Az önkiszolgáló büfé megfelel az új európai trendnek, melyből bárki a saját elképzelése szerint állíthatja össze a fogásokat akár büféebédhez, akár büfévacsorához. Specialitások: WOK- és grillételek, Sushi, Maki, Teppanyaki

Chili Wok Food étterem

Chili Wok Food étterem

A Chili Wok Food étterem Budapesten található a 18. kerületben. Friss és egészséges ételeiket nem csak helyben lehet fogyasztani, hanem lehetőség van házhozszállítást is kérni. Emelett a környező kerületekbe a házhozszállítás ingyenes!

Eddig csak étteremben etted? Mostantól magadnak főzöd!

Eddig csak étteremben etted? Mostantól magadnak főzöd!

Van jó néhány olyan étel, amit a többség csak vendéglőben eszik ? pedig nem nehéz elkészíteni őket. Rájuk lehet szokni otthon is! A recepterk között megtalálható a Csirkecurry, vagy a Ramen, illetve a Gong Bao csirke is.

Egyszerű kínai receptek

Egyszerű kínai receptek

Sokan kedvelik a kínai ízeket, és gondolják úgy, hogy a kínai ételek elkészítése különleges főzési gyakorlatot vagy bizarr alapanyagokat igényel. Pedig a legtöbb kínai ételt könnyen és gyorsan megvalósíthatjuk otthon is, amely sokkal olcsóbb és egészségesebb, mint a kínai gyorsbüfékben vagy szupermarketekben vásárolható kész-félkész termékek. A tutitippek oldalain olyan egyszerű kínai recepteket adunk közzé, amelyeket magunk is kipróbáltunk, és az elkészítésük valóban nem ördöngős..

Éhes Panda Kínai Étterem, Pécs

Éhes Panda Kínai Étterem, Pécs

Az Éhes Panda Kínai étterem étlapja folyamatosan megújul, hogy kielégítse a változó igényeket, a vásárlóik, vendégeik igényeit. Az oldalon megtekinthetik az aktuális felhozatalt külön alapanyag szerinti kategóriákra bontva.

Élet Kínában

Élet Kínában

Minden évben megesik a pekingi egyetemen, hogy kulturális fesztivált szervez október utolsó hétvégéjén, így történt október 28.-án is (de rég volt az). Elkezdtük a készülődést és tervezgetést, már jó régen a fesztivál előtt, igaz mi magyarok csak ketten vagyunk errefelé, de a követség is nagyon sokat segített nekünk, plusz megkértek nagyon sok magyart aki még errefelé tanul, hogy jöjjenek már be segíteni, mert el kellene...

Étkezések Kínában

Étkezések Kínában

A szokatlan formák, színek, ízek és némi kézügyességet kívánó evőeszközeik miatt sokan idegenkedve, inkább biztos távolságból szemlélik. Vannak azonban - szerencsére egyre többen - akik eléggé nyitottak, vagy kellő kísérletező kedvvel megáldottak ahhoz, hogy közelebbről is meg ismerkedjenek ezen kultúrák konyháival.

Ezersárkány Kínai Étterem és rendezvényközpont

Ezersárkány Kínai Étterem és rendezvényközpont

Az Ezersárkány Kínai Étterem és rendezvényközpont gazdag kínai étel és italválasztéka és gyönyörűn dekorált termei Ázsia hangulatát hozzák testközelbe vendégeinknek. DVD-vel, plazmatévével felszerelt különtermeink lehetőséget nyújtanak zártkörű összejövetelekre, mint születésnap vagy üzleti megbeszélés, továbbá esküvők szervezését is szívesen vállaljuk.

Tuti menü